ßir qün 4 kız arkadaş evde oturuyorlarmış. Aralarından biri hadi cin çagıralım demiş evin sahibi olan kız ise cinlerle hep dalga geçermiş .. Toplanmışlar cin çagırıyorlarmış o kız ise durmadan dalga geçiyomuş sonra bi ses belirmiş bu ise cinmiş dalga geçen kıza demişki bugün seninle tavla oynamaya gelicem demiş .. Kız iyice korkmaya başlamış .. Arkadaşları yavas yavas gidiyomus evde kimse kalmamış .. Kız oturup tv izliyomuş ve aniden telefon çalmış arayan teyzesiymiş .. Teyzesi kıza canm bugün çok sıkkın size geliyorum canım müsaitmisin demiş kzda tabi teyzecim gel demiş teyzesi tamam cnm hemen geliyorum demiş .. Aradan 15 dk geçtikten sonra kapı çalmış ve gelen teyzesiymiş bunlar içeri geçmişler .. Teyzesi kıza biraz tavla oynayalım mı nedersin die sormuş ? sonra birden telefon çalmış arayan ise babası imiş .. Babası kıza kızım sen üzülme diye söylemedim teyzeni trafik kazasında kaybettik demiş .. !!
^RoCK_GiZeM^ ℓα∂у мσ∂єяαтöя
Mesaj Sayısı : 161 Points : 182 Rep Sistemi : 0 Kayıt tarihi : 21/07/09 Nerden : [**AnKaRa**]